Політика конфіденційності

(умови обробки персональних даних)

Останнє оновлення: 01.09.2019 року

Ця Політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про Вас, як вона використовується і розкривається ТОВ «Міжнародна сервісна компанія» (далі також Компанія) при відвідуванні Вами веб-сторінки, доступ до якої здійснюється із використанням доменного імені (адреси): http://todoservice.org/ (далі – Сайт).

Цим Ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Відвідуючи Сайт Ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, Ви дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про Вас відповідно до цілей, що вказані нижче.

Цим Ви підтверджуєте, що маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами України, для надання згоди з цією Політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо Ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим Ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана Вашими батьками або опікунами, що маються повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законами України (чи країни Вашої юрисдикції) давати таку згоду.

Ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності час від часу. Якщо ми внесемо зміни, то ми повідомимо Вам, оновивши дату в верхній частині політики. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності, коли Ви отримуєте доступ до Сайту, щоб залишатись проінформованим про наші інформаційні методи і способи, якими Ви можете допомогти захистити Вашу конфіденційність.

1. Персональні дані. Терміни

  • Володілець персональних даних – фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;
  • Згода суб’єкта персональних даних – будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;
  • Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;
  • Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;
  • Розпорядник бази персональних даних – фізична чи юридична особа, якій власником бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані;
  • Суб’єкт персональних даних – фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.

2. Права суб’єктів персональних даних

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

Суб’єкт персональних даних має право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

3. Збір інформації

Інформація збирається автоматично через Сайт.

Коли Ви отримуєте доступ до Сайту, ми автоматично збираємо інформацію про Вас, в тому числі це є:

  • Лог файли: Ми реєструємо інформацію про використання Сайту, в тому числі тип використовуваного пристрою, час доступу, і вашу IP-адресу.
  • Інформація про пристрій: Ми збираємо інформацію про пристрій, який Ви використовуєте для доступу до Сайту (далі в цій політиці конфіденційності – Пристрої), включаючи інформацію про програмне забезпечення пристрою та апаратні засоби і т.д.
  • Інформація про використання: Ми збираємо інформацію про використання Сайту, в тому числі і Ваші дії на Сайті, якщо такі є.
  • Інформація про замовлення: Ми використовуємо Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів.
  • Інформація про інтереси: ми збираємо інформацію про матеріал, який вас цікавить, пов’язаний з використанням вами Сайту.
  • Ваші геолокації: Ми збираємо інформацію про Ваші геолокації.

Інформація, яку ми збираємо з інших джерел

Ми також можемо отримувати інформацію з інших джерел і об’єднувати з інформацією, яку ми збираємо через Сайт.

4. Використання інформації

Ми можемо використовувати інформацію про Вас для різних цілей, в тому числі:

  • Для розробки нових сайтів і послуг;
  • Забезпечувати, підтримувати і покращувати Сайт;
  • Забезпечувати і надавати послуги, які Ви запросили і відправляти Вам відповідну інформацію;
  • Надсилати Вам повідомлення;
  • Надсилати Вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення), що надаються третіми особами або нами. При цьому, ми не несемо ніякої відповідальності за зміст, наданих третіми сторонами послуг або товарів;
  • Надавати новини та інформацію про Сайт та роботу Компанії, що на нашу думку, буде представляти інтерес для Вас;
  • Персоналізувати і поліпшити надання послуг і забезпечити індивідуальний підхід;
  • Надавати посилання в поєднанні з інформацією, яку ми отримуємо від інших, щоб допомогти зрозуміти ваші потреби і надавати вам кращий сервіс;
  • Реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.

Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, Ви даєте згоду на обробку та передачу інформації.

5. Обмін інформацією

Ми можемо надавати інформацію про Вас у такий спосіб чи іншим чином, як це описано в цій політиці конфіденційності:

  • Постачальниками, підрядниками, консультантами та іншими надавачами послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання робіт від нашого імені;
  • У відповідь на запит про надання інформації, якщо ми вважаємо, що розкриття інформації відповідно до будь-якого застосовуваного законодавства, правил або судового процесу;
  • Якщо ми вважаємо, що Ваші дії не узгоджуються з духом або текстом наших угод або політик для користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки Компанії або інших осіб;
  • У зв’язку з, або під час переговорів, будь-якого злиття, продажу активів компанії, фінансування або придбання всіх або частини нашого бізнесу іншій компанії;
  • Третім особам, що бажають забезпечити рекламу відповідного змісту для Вас і мають правові відносини з нами (ми надаємо тільки знеособлену інформацію в даному випадку).

6. Обмін через соціальні мережі

Сайт може запропонувати обмін через соціальні мережі і інші інтегровані інструменти (такі як Facebook “Like” кнопки), які дозволяють ділитись інформацією з Сайту. Для отримання додаткової інформації про цілі та масштаби збору і обробки даних в зв’язку з особливостями обміну через соціальні мережі, будь ласка, відвідайте політику конфіденційності суб’єктів, які надають ці можливості.

7. Cookies

Ми використовуємо технологію cookies на нашому Сайті та поза його межами.

Cookies – це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого Веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп’ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп’ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookies використовуються, щоб зробити наш Веб-сайт безпечним, захищеним і зручним. Файли cookies забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookies також дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик “help” на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями нашого Веб-сайту, і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими.

У деяких наших повідомленнях електронної пошти ми використовуємо «URL-адреси переходу по кліку», пов’язані з матеріалами на веб-сайті Компанії. Коли клієнти натискають на такі посилання, вони переходять на цільову сторінку веб-сайту через окремий веб-сервер. Ми відстежуємо дані про такі переходи, так як вони допомагають нам визначати найбільш популярні теми та оцінювати ефективність взаємодії з клієнтами. Якщо Ви хочете відмовитися від такого відстеження, не переходьте по текстових і графічних посиланнях в повідомленні.

Піксельні теги дозволяють відправляти повідомлення електронної пошти в доступному для клієнтів форматі, а також дають можливість визначити, чи було відкрито і прочитано повідомлення. Ми можемо використовувати ці відомості, щоб зменшити кількість повідомлень або відмовитися від них.
Технічне оснащення сторінок Сайту може включати в себе модулі:

Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800

Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000

Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії Google, який знаходиться за адресою:1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на Сайті, ретвітнути або відповідно “Мені подобається”. Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки Сайту відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Google+ або Youtube.

8. Реклама і аналітика Послуги, що надаються третіми особами

Ми можемо дозволити третім сторонам надавати контекстні та інші рекламні оголошення і надавати аналітичні послуги пов’язані з роботою Сайту. Ці особи можуть використовувати різні ідентифікатори для збору інформації про використання програми, в тому числі вашу IP-адресу, MAC-адресу, ідентифікатори пристроїв, програмного забезпечення та інформацію про обладнання, часовий пояс і інформацію про використання, в тому числі інформацію, викладену в пункті 1 цієї Політики конфіденційності. Ця інформація може бути використана Компанією та іншими, крім усього іншого, для визначення популярності певного контенту, для забезпечення контекстної та іншої реклами, і краще зрозуміти вашу діяльність на Сайті.

9. Безпека

Компанія забезпечує захист персональних даних про клієнта, якими вона володіє, відповідно до законодавства України з питань захисту персональних даних. Компанія вживає відповідних заходів для забезпечення безпеки персональної інформації клієнта від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Однак, метод передачі інформації та метод її зберігання в мережі Інтернет не може бути повністю безпечним, тому Компанія не гарантує абсолютну безпеку персональної інформації.
Компанія приймає розумні заходи для захисту інформації про Вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

При використанні Вами деяких продуктів, послуг і додатків Компанії, при публікації повідомлень на сайтах соціальних мереж зазначена Вами особиста інформація і весь вміст будуть доступні іншим користувачам. У таких випадках Ви несете відповідальність за свою особисту інформацію, яку надаєте або відправляєте. Наприклад, якщо Ви вказуєте свої ім’я та адресу електронної пошти в обговоренні на форумі (соціальної сторінці), така інформація стає загальнодоступною. Проявляйте обережність у таких ситуаціях.

10. Зв’язок

Ви можете звернутись з запитаннями щодо цієї Політики конфіденційності в будь-який час по електронній пошті 2doclening@gmail.com або за телефонами:

Тел. +38 (093) 091 49 87
Тел. +38 (067) 313 70 60
Тел. +38 (099) 079 67 37

11. Зберігання інформації

Компанія буде зберігати і використовувати інформацією на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Компанією доцільним.

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї Політики конфіденційності в будь-який час, без попереднього повідомлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.